Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

LiterNet.ro  Sageata  Despre LiterNet

Istoric

Acest site a fost lansat pe 15 octombrie 1999, sub numele de RomanianLiterature.com, având drept scop principal promovarea literaturii române pe Internet.

Tot atunci, pentru a ţine legătura permanentă cu vizitatorii site-ului, a fost creat Newsletter-ul RomanianLiterature.com, care apoi s-a transformat în Revista online de literatură română.

Cu timpul apariţia unor noi secţiuni şi lărgirea sferei de interes a site-ului a impus necesitatea unei schimbări majore, aceasta producându-se pe 1 noiembrie 2001, cînd RomanianLiterature.com a fost transformat în portal cultural (cu secţiunile agenda culturală şi scriitori români) fiind redenumit LiterNet. Tot la aceeaşi dată a fost a fost lansat noul domeniu LiterNet (http://www.liternet.ro).

Doar două săptămâni mai târziu a fost lansată Editura LiterNet care a devenit în scurt timp un reper în editarea electronică, recunoaşterea acestui fapt venind prin nominalizarea la premiul pentru "Electronic Publishing" al Asociaţiei Editorilor din Romania, asociaţia profesională care reuneşte toţi editorii importanţi din România, prin numeroasele articole din presă care au remarcat cărţile lansate pe site, şi prin interesul manifestat de cititori, contorizat prin numărul de accesări ale site-ului şi respectiv ale cărţilor.

La secţiunile iniţiale ale portalului: Editura LiterNet, Agenda culturală, Scriitori români, au fost adăugate ulterior Atelier-ul şi Galeria LiterNet.

Navigare

Despre LiterNet
 Istoric
 Asociaţia LiterNet
 Redacţia
 Noutăţi
 Susţine LiterNet
 Parteneri
 Autori publicați
 Surse

Newsletter
 Cărţi LiterNet.ro
 Program cultural
 Revista LiterNet.ro

Termeni
 Termeni legali
 Confidenţialitate

Publicitate
 Ofertă publicitate


PUBLICITATE

Spacer Spacer