Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

LiterNet.ro  Sageata  Noutăţi

2% pentru LiterNet


După cum ştiţi, ca şi în anii trecuţi, aveţi posibilitatea să redirecţionaţi 2% din impozitul pe venit deja plătit statului către LiterNet. Acest transfer nu vă costă nimic; suma va fi plătită direct de către ANAF către LiterNet.

Cei care au obţinut în 2018 venituri doar din salarii sau pensii pot direcţiona suma respectivă către LiterNet completând declaraţia specială 230. Cei care au venituri şi din alte surse pot direcţiona 2% optînd pentru asta în secţiunea 6 din Declaraţia unică.

Atenţie! Cele două formulare trebuie salvate pe calculatorul propriu şi completate cu datele Asociaţiei LiterNet de mai jos. În partea de sus a formularului, la Anul (pentru care depuneţi cererea de redirecţionare), puneţi 2018.

Adresa la care trebuie trimise (cu scrisoare recomandată) sau depuse declaraţiile se poate găsi aici (se va alege Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice potrivită, conform adresei din buletin). Dacă aveţi activat Spaţiul Privat Virtual, puteţi redirecţiona cei 2% şi online. Data limită pentru ajungerea declaraţiilor la ANAF este 15 martie 2019. Nu este necesară completarea sumei ce va fi virată, aceasta va fi calculată de ANAF.

Pentru cei care vor să redirecţioneze 2% din impozitul pe venituri pentru LiterNet, iată datele necesare:
Denumire entitate non profit: Asociaţia LiterNet
Cod de identificare fiscală: 14791770
Cont bancar (IBAN): RO 95 BRDE 080 SV 047 7431 0800
Banca: BRD - Sucursala Braşov.

Vă mulţumim!
Spacer Spacer